Volg ons: Facebook Twitter

  Her

  Afbeelding niet gevonden.

  Joaquin Phoenix speelt weer de sterren van de hemel in 'Her'. Prachtige film. Winnaars van een Oscar voor Beste Scenario. 'Naar de film met Rob' op di 22 april. 

  Theodore Twombly (Joaquin Phoenix) verdient zijn geld het schrijven van liefdesbrieven voor anderen. Hij raakt geobsedeerd door 'Samantha' (Scarlett Johansson): een computerprogramma met verrassende menselijke kenmerken. De band tussen Theodore en Samantha lijkt te evolueren tot liefde. 

  Wist je dat...Scarlett Johansson werd genomineerd voor een Golden Globe voor beste vrouwelijke bijrol? Echter, de organisatie van The Golden Globes heeft de nominatie ongeldig verklaard om Johansson alleen in de film te horen is.

  Her wordt gedraaid tijdens NAAR DE FILM MET ROB op dinsdag 22 april (aanvang inleiding 15.30 uur, start film 16.00 uur).

  Regisseur: Spike Jonze / Verenigde Staten (Nederlands ondertiteld) / Duur: 126 minuten 


  Het is helaas niet mogelijk om filmkaarten online te bestellen. U kunt  voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota  tel: 070-3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

  NIEUW: FILM BORRELARRANGEMENT
  Filmkaartje incl. een warm stokbroodje uit de oven met kruidendip en een glas “vin rouge” (ander drankje mag natuurlijk ook). Prijs zo t/m do €11,95. Prijs vr en za €12,95. Reserveer uw arrangement (filmkaartje + drankje en stokbroodje) via de kassa van Theater Dakota 070 326 5509.

  NIEUW: FILM DINERARRANGEMENT
  Filmkaartje incl.  

  Soep van de Dag
  ***
  Kipfilet met verse groenten en roseval aardappels uit de oven.
  ***
  Dame Blanche

  Prijs zo t/m do €22,50. Prijs vr en za €23,50. Reserveer uw arrangement (filmkaartje + diner) via de kassa van Theater Dakota 070 326 5509. 


  De films in Theater en Filmhuis Dakota hebben geen reclame of programma voorafgaand aan de film.

  Prijzen:

  - Zondag t/m donderdag: €8,-

  - Vrijdag, zaterdag en feestdagen: €9,-

  - Kindermatinee: zo t/m do €6,50, vr/za/feestdagen €7,50

  Afwijkende toegangsprijzen:

  - Film langer dan 150 minuten: + €1,-

  - Film korter dan 60 minuten: -€1,-

  - 3-D film: + €2,-

  Kortingen:

  - Vrienden van Filmhuis Den Haag: -€2,50

  - Ooievaarspas: -50%

  - UIT-pas / Pas 65+ / PEP Vrijwilligerspas: -€1,-

  - CJP / ISIC / Studenten: -€1,50  

  NB: Alléén korting o.v.v. een geldige kortingspas. Geen korting op korting. Geen restitutie op reeds gekochte kaarten. Vrijkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld. Reserveringen op basis van beschikbaarheid. Korting wordt berekend op basis van de originele filmprijs. 

  Er gelden GEEN kortingen op vrijdag, zaterdag en feestdagen vanaf 16.00 uur (afgezien van Vrienden van het Filmhuis- en Ooievaarspashouders). 

  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.