Volg ons: Facebook Twitter

  Frappant Comedy

  Afbeelding niet gevonden.

  Frappant Comedy: energiek, rauw en ongepolijst. Op vrijdag 21 juni de laatste Frappant van dit seizoen. Wees erbij!

  De zomer komt eraan, dus tijd voor een uitsmijter à la Frappant Comedy! Om het af te leren. Vrijdag 21 juni mag je weer een lekker mixje aan comedystijlen verwachten. Divers als de neten, zodat iedereen ontspannen de zomer in kan.

  Helemaal uit Groot-Brittannië is er Adam Fields, die het publiek een spiegel voorhoudt. Lekker pijnlijk en hilarisch. Dan hebben we Bram van der Velde, een graag geziene gast bij Frappant. Hij gaat voor de derde keer het podium rocken met een waanzinnig nieuwe set. Marlon Kicken brengt ons eindelijk oer-Brabantse gezelligheid bij met z'n lange lokken. En om het smakenpalet compleet te maken, komt Daveson Ignatia een rasecht Rotterdams sausje over de show gieten. Zoals altijd kletst Farbod de avond aan elkaar zoals alleen hij dat doet.

  Bestel alvast je kaarten, neem je vrienden en familie mee en ervaar stand-up comedy zoals het echt bedoeld is: intiem, uit het hart en vooral gezellig.

  IN DE VOORVERKOOP BETAALT U €10,-. ALS U HIERONDER BESTELT, DAN KRIJGT U AUTOMATISCH DE VOORVERKOOPPRIJS TE ZIEN. OP DE AVOND ZELF AAN DE KASSA IS DE PRIJS €12,50.