Volg ons: Facebook Twitter

  DURF! Club

  We zoeken wereldredders, 7 t/m 10 jaar! Doe je mee aan de Durf! Club?

  Durf! Club 7 t/m 10 jaar

  Samen met theatermaakster Linda van Denderen. Samen filosoferen, plannen maken en omzetten in actie! Hoe denkt jouw vader dat we de wereld kunnen redden? En de buurvrouw? We gaan interviewen, theater maken en dingen bouwen!

  Wil jij graag de wereld nog mooier en leuker maken? Hou je van verzinnen, interviewen, filmen, acteren, maken en filosoferen? Sluit je dan aan bij de DURF! Club. Samen gaan wij op onderzoek uit, onze hersens laten kraken en over tot ACTIE! In de DURF! Club maak je van alles mee en werk je mee aan de nieuwe zomervoorstelling van Theater Dakota. Als je wilt sta je zelf ook op het podium! 

  Woensdagmiddag 14.00 tot 16.00 uur
  24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni en 5 juli
  Kosten: €15 (€7,50 met Ooievaarspas)

  LET OP: het kost €15 voor alle lessen! Dus niet per les. Het lijkt hieronder alsof je per les betaalt, maar dat is niet zo. Bestel je kaart op dag dat je de eerste keer komt. Dan betaal je €15 en kun je de andere keren ook komen. 


  De Durf! Club is een voortraject van de Zomerweek (ma 10 t/m do 13 juli). Deelname aan de Zomerweek is uiteraard niet verplicht, maar dat kan en mag wel! De workshops van de Durf! Club tijdens de Zomerweek vinden plaats op ma 10 t/m  do 13 juli van 12.00 - 16.00 uur.