Volg ons: Facebook Twitter

  Dekbed / 4+

  Een groots (dans)verhaal voor kleine mensen. Kom in je pyama naar dakota!

  Stel je voor….

  Een enorm groot dekbed.

  Adem uit en ik laat me achterover vallen, mijn kussen vangt me op. Het licht gaat uit en mijn ogen vallen dicht. Beer slaapt links van me, Apie aan de andere kant en Nijn boven mijn hoofd. Houden jullie alles goed in de gaten?
  Truste . . . Ik ben er klaar voor! 

  Waar ga je naar toe als je droomt? en wat kun je doen als het donker je bang maakt. En wat als ik niet meer wakker word? Blijf ik dan voor altijd in mijn droom? De wereld tussen werkelijkheid en fantasie. Over slapen, dromen, angst voor het donker en een gevoel te verdwijnen.

  Project Sally presenteert met Dekbed een autonome wereld. De dans is dynamisch, virtuoos en soms acrobatisch. Hoewel het thema groots en universeel is, is Dekbed een kleine poëtische vertelling over wat er gebeurt als je je ogen sluit. Een groot verhaal voor kleine mensen.


  EXTRA BIJ DEKBED

  GRATIS workshop!!

  Na afloop van de voorstelling 'Dekbed' worden de kinderen uitgenodigd om op het podium te komen en deel te nemen aan een korte dansworkshop. In deze workshop gaan de kinderen op een speelse manier aan de slag met dans met verschillende elementen die zij herkennen uit de voorstelling.