Volg ons: Facebook Twitter

  De vlucht van een granaatappel

  De Koerdische Celil, de Joodse Eran, de Syrische George en de Hollandse Imke vertellen nooit vertelde verhalen en stellen nimmer gestelde vragen.

  Na de succesvolle voorstelling ‘George & Eran lossen Wereldvrede op!’, speelt Theater RAST nu de voorstelling: ‘De Vlucht van een Granaatappel’. De Koerdische Celil, de Joodse Eran, de Syrische George en de Hollandse Imke vertellen het publiek hun nooit vertelde verhalen en nooit gestelde vragen. ‘De Vlucht van een Granaatappel’ is een persoonlijke en humorvolle voorstelling van vier vrienden, twee vluchtelingen en één generatiekloof. Te zien in Theater Dakota op zaterdag 21 januari 2017 (20.15 uur).

  Deze (tragi)komische voorstelling neemt de bezoeker mee in het leven van vier vrienden. Over persoonlijke vluchtgeschiedenissen van twee generaties. Erg mooie voorstelling, aanrader! 

  Lees HIER de vijf sterren*****-recensie van de Theaterkrant over deze voorstelling. 

  Meer weten overv de voorstelling? Lees HIER het interview met de acteurs van Theater RAST.  


  EXTRA BIJ POPJE, HOU JE MUIL
  Naar het theater met Mandy - GRATIS voorgesprek
  Mandy van Winden weet veel van theater en vindt het leuk als je met haar en andere bezoekers naar een theatervoorstelling gaat. Of je nu vaak in het theater komt of niet; dat maakt niet uit.

  Voordat je naar de voorstelling gaat, vertelt Mandy over wat je te zien krijgt. Dit maakt het kijken makkelijker; je weet al meer over de voorstelling en de artiest(en). Vaak schuift de regisseur of één van de acteurs ook nog even aan.

  Vanaf 19.00 uur is Mandy in het café van het theater te vinden waar je alvast kunt aanschuiven. Om 19.15 uur vertelt Mandy samen met de artiesten meer over de voorstelling, waarna deze om 20.15 begint. De inleiding vindt plaats in de studio. Het voorgesprek is gratis, maar geef je wel op, zodat je zeker weet dat je er naartoe kunt. Reserveren via kassa@theaterdakota.nl, 070 326 5509 of aan de kassa van Dakota. 

  ‘Naar het theater met Mandy’ is ook nog bij de volgende voorstelling: Bach & Bleekwater (zo 21 mei)

  Voor ‘Naar het theater met Mandy’ koop je een kaartje voor de voorstelling, je krijgt het voorgesprek gratis. Tot ziens in Theater Dakota!