Volg ons: Facebook Twitter

  De verleiding van een moordvrouw (try-out)

  Afbeelding niet gevonden.

  Try Out van het erg grappige toneelstuk De Verleiding van een Moordvrouw. Mét de steractrices Nienke Römer, Camilla Siegertsz en Sarah Chronis. 

  Vraagt niet iedereen zich soms af hoe het leven zou zijn zonder die ander...? 

  In de duivels geestige komedie De verleiding van een moordvrouw (Rick Engelkes Producties) draait het om Nicky, Deborah en Molly die al jaren het één en ander tolereren van hun echtgenoten. Tijdens een van de maandelijkse dinertjes onthullen zij alle drie dat hun huwelijk zich op de rand van de afgrond begeeft. Mét o.a.: Nienke Römer, Sarah Chronis en Camilla Siegertsz.

  Nienke Römer en Sanne Vogel delen een hoofdrol. De ene keer speelt Sanne en de andere keer zal Nienke te zien zijn. In Theater Dakota speelt Nienke Römer (naast de andere hoofdrollen van Sarah Chronis en Camilla Siegertsz). 


  Op zaterdag 17 januari vindt NAAR HET THEATER MET MANDY plaats. Mandy van Winden weet veel van theater neemt je mee naar de voorstelling De verleiding van een moordvrouw. Ze vertelt van tevoren meer over het stuk, de acteurs en de regisseur. Dat maakt het kijken makkelijker, je krijgt al meer informatie voordat je gaat kijken. 

  Het voorgesprek begint om 19.15 uur. De voorstelling start om 20.15 uur. Je koopt alleen het kaartje voor de voorstelling, het voorgesprek en een kopje koffie of thee krijg je gratis. Ga mee met Mandy en ontdek hoe leuk theater is! 

  We raden aan om voor het voorgesprek te reserveren, er is beperkt plek (max. 60 personen). Reserveer via 070 326 5509, via de kassa van Theater Dakota of via kassa@theaterdakota.nl