Volg ons: Facebook Twitter

  De Kraaien

  Ook van Jou Muziekfestival! Met special guests: De Kraaien! Het dak gaat eraf. 

  Op zaterdag 17 & zondag 18 maart vindt het Ook van Jou Festival in Theater Dakota plaats. Geheel in het teken van muziek. Helemaal GRATIS! Laat je tijdens dit festival dus verrassen door de spetterende klanken en optredens van onze muziektour (met verschillende soorten muziek op speciale plekken. Van pop, rap, tot bollywood en flamenco!), óf geniet van het open podium in ons café. Natuurlijk kun je ook dansen op de lekkere rap nummers van Miqi & Mitch, snoeiharde beats van De Kraaien en de DJ Dance Party van Espresso Records.

  Lazy Sunday! Relax lekker bij met de singer-songwriters van eigen bodem, het uitzinnige theaterconcert van Marjolein Meijers & band en het gezellige Ouderen Songfestival. Het wordt een waanzinnig weekend vol entertainment en geniet tussendoor van onze heerlijke hapjes en eten! Het hele festival door de heerlijkste gerechten (tip: eet lekker bij ons en beleef de muziektour door het hele pand op zaterdag!); onze theaterzaal in omgetoverd tot concertzaal mét bar!


  DE KRAAIEN
  zaterdag 17 maart, 21.00 - 21.45
  GRATIS! Reserveren niet nodig, maar wees op tijd, want vol = vol

  De Haagse rapformatie De Kraaien gaat lekkah! Met hun knallende beats en Haagse teksten maakten ze er afgelopen jaren overal een feest van; geen festival of radioshow was veilig voor ze. Ook in het Paard waren zij tijdens de beruchte Ongetemd feesten vaak het hoogtepunt van de avond. Een optreden van de heren is dan ook waar spektakel. Kom naar Dakota, speciaal voor ons muziekfestival komen ze langs.