Volg ons: Facebook Twitter

  De Grote Olympische Spelshow 8+

  Een humoristische dans (theater)voorstelling vol gekleurde Olympische ringen waarin vier stoere dansers het tegen elkaar opnemen. Je mag meedoen in de spelshow met Bart Rijnink (Het Klokhuis en Mees Kees).

  De Grote Olympische Spelshow bestaat uit een humoristische opeenvolging van sportmomenten, maar geeft ook belangrijke momenten weer uit de geschiedenis van de Olympische Spelen. Het publiek doet mee aan de spelshow en de vier dansers op het toneel zijn de panelleden. De show wordt gepresenteerd door een digitale spelshow host die publiek en panelleden meeneemt in de show. Het publiek is de raadgever van het panel, waardoor er veel interactie is tussen de dansers live op het toneel, de acteur op het scherm en het publiek in de zaal.


  Donderdag 28 febr om 14.30 uur in Theater Dakota


  LEUK WEETJE:

  Lonneke van Leth, de maker van de De Grote Olympische Spelshow won de Niekie van den Berg Prijs 2019. Deze prijs wordt jaarlijks door Impresariaat Uit de Kunst uitgereikt aan jeugdvoorstellin
  gen die een onderscheidende artistiek-inhoudelijke kwaliteit hebben en een goede aansluiting bij de doelgroep jeugd. Een mooie kroon op het werk van Lonneke!


  Lonneke.JPG