Volg ons: Facebook Twitter

    De Fantastische meneer Vos (4-12 jaar)

    Na het geweldige succes van `Poep` en `De Gruffalo` komt Meneer Monster met een bewerking van het boek `De fantastische Meneer Vos` van Roald Dahl. Niemand is slimmer dan de fantastische Meneer Vos. Stiekem besteelt hij de gemeenste boeren uit de buurt en dat maakt ze woedend. De boeren Bolus, Bits en Biet besluiten samen te werken en starten een klopjacht. Tot de tanden toe bewapend omsingelen ze Meneer Vos en zijn gezin. Er is geen uitweg meer mogelijk. Maar Meneer Vos is niet zomaar een vos. Hij is een fantastische meneer Vos en verzint een sluwe list om de boeren te slim af te zijn. Een list waar de kinderen uit het dorp nog lang over na zullen praten.

    Deze voorstelling kent een nieuwe aanpak: toneel-op- toneel wordt verlaten, Meneer Monster zoekt de zaal op. Verder blijft een herkenbare factor het fysieke spel, vol humor en actie. `Fantastische Meneer Vos` wordt weer een voorstelling die net zo leuk wordt voor  volwassenen als voor kinderen. Echt familietheater dus, voor iedereen van 4 jaar en ouder.

    Het jonge theatercollectief Meneer Monster bewerkt internationale jeugdbestsellers tot  volwassen jeugdvoorstellingen die zich kenmerken door hun oprechte toon en toegankelijkheid. Het collectief is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief en staat te springen om met hun nieuwe monsterlijke productie de harten van hun jonge én volwassen publiek te veroveren. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Met als resultaat; fantasierijke voorstellingen die bol staan van de creativiteit, muzikaliteit, spanning en humor.

    Regie: Bram de Goeij; Spel: Olaf van de Ven, Christiaan Bloem, Chris Koopman en Erik Hofland; Muziek: Dyzack (Erik Hofland).