Volg ons: Facebook Twitter

  Dakota's Muziek Tour

  Ook van Jou Muziekfestival! Overal muziek. Op speciale plekken in ons gebouw. Allerlei verschillende genres muziek. 

  Op zaterdag 17 & zondag 18 maart vindt het Ook van Jou Festival in Theater Dakota plaats. Geheel in het teken van muziek. Helemaal GRATIS! Laat je tijdens dit festival dus verrassen door de spetterende klanken en optredens van onze muziektour (met verschillende soorten muziek op speciale plekken. Van pop, rap, tot bollywood en flamenco!), óf geniet van het open podium in ons café. Natuurlijk kun je ook dansen op de lekkere rap nummers van Miqi & Mitch, snoeiharde beats van De Kraaien en de DJ Dance Party van Espresso Records.

  Lazy Sunday! Relax lekker bij met de singer-songwriters van eigen bodem, het uitzinnige theaterconcert van Marjolein Meijers & band en het gezellige Ouderen Songfestival. Het wordt een waanzinnig weekend vol entertainment en geniet tussendoor van onze heerlijke hapjes en eten! Het hele festival door de heerlijkste gerechten (tip: eet lekker bij ons en beleef de muziektour door het hele pand op zaterdag!); onze theaterzaal in omgetoverd tot concertzaal mét bar!


  DAKOTA'S MUZIEK TOUR
  zaterdag 17 maart, 18.00 - 20.00 uur
  GRATIS! Reserveren is niet nodig. 

  Overal muziek in ons gebouw. Ga op muzikaal avontuur langs allerlei plekken met verschillende soorten muziek. Op tour langs pop, langs rap. Via Bollywood naar flamenco, muziek met de ut en klassieke muziek. Dakota's muzikale wereldreis. Kleine concerten en ook, bij verschillende acts, korte workshops. En tegelijkertijd heerlijk eten in ons café. 

  Line-up:
  Ud-speler Monir Goran
  Klassieke muziek van Orkest Morgenstond
  Soul, funk en pop van Aysia
  Singer-songwriter Julie Scott
  Bollywood muziek en dans van Indian Acoustic, randprogramma: basisdanspassen Bollywood
  Flamenco  (dans en muziek) van Liz Dans & muzikanten, randprogramma: introductie in de Flamenco
  RWMG, rapmuziek

  De acts hebben een programma van een kwartier. Steeds spelen ze opnieuw hun concertje. Zo hoef je niks te missen en kun je op elke plek genieten van de beste (wereld)muziek!

  Er zijn verschillende routes door ons gebouw. Bekijk deze PLATTEGROND met de diverse routes en de artiesten die spelen.