Volg ons: Facebook Twitter

  Cutting Edge Jazzfestival presents: The Young Spring Edition

  Afbeelding niet gevonden.

  Met deze speciale editie van het Cutting Edge Jazzfestival brengt ProJazz i.s.m. Theater Dakota  jonge, talentvolle artiesten op het podium van Dakota. Het belooft weer een heerlijke jazz middag te worden. 

  Op zaterdag 31 mei brengt ProJazz een speciale editie van het Cutting Edge Jazz Festival naar Theater Dakota: The Young Spring Edition. Een fris en afwisselend programma vol jong aanstormend talent en jonge muzikanten die inmiddels zijn doorgebroken in Nederland.

  Een van de veelbelovende groepen die Theater Dakota aandoet, is Windkracht 7. Deze eigenzinnige en dynamische band  van saxofonist Floris van de Vlugt laveert moeiteloos tussen diverse stijlen, waaronder (free)jazz, rock, modern klassiek en filmmuziek.

  Ook de Spaanse pianist Miguel Rodriguez komt naar Dakota. Met het Miguel Rodriguez Quintet brengt hij een mix van improvisatie, flamenco en latin waarin zijn Spaanse achtergrond duidelijk waarneembaar is. Het festival wordt afgesloten door de inmiddels bekende zangeres Ntjam Rosie. Met haar zwoele, soepele soul en jazzmuziek combineert zij het beste van twee continenten: Afrika en Europa. In 2013 verscheen haar nieuwe album ‘At The Back of Beyond’.

  Natuurlijk mag ook aanstormend talent van Haagse bodem niet ontbreken. Zo brengen de jonge honden van TWENTYSOMETHING een mix van jazz, funk, soul en pop. Alle leden van deze band hebben gestudeerd aan het Haags Conservatorium.  Daarnaast zullen er in de studio optredens zijn van diverse jonge ensembles van Jazzschool Den Haag.

  Cutting Edge Jazz Festival - The Young Spring Edition is een initiatief van ProJazz in samenwerking met Theater Dakota. 


  Bekijk HIER het programma (PDF). Klik HIER voor het complete programma in JPEG. 


  balk jazzfestival

  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.