Volg ons: Facebook Twitter

  Buurman in de Winter 5+

  Kinderkerstvakantie! Meesterlijke voorstelling over de twee buurmannen die zich voorbereiden op de winter. Leeftijd 5+. 

  KINDERKERSTVAKANTIE!

  Het wordt kouder en kouder. De buurmannen bereiden zich net als iedereen voor op de winter. Ze hakken hout voor de open haard, bakken koekjes, breien een warme muts en halen een kerstboom in huis. De buurmannen hebben een prachtig exemplaar op de kop weten te tikken, de vraag is alleen: hoe krijgen ze die de deur door? De buurmannen steken de koppen bij elkaar en bespreken hoe ze de klus gaan klaren.

  Een ijzige sneeuwstorm dringt de kamer binnen en in een mum van tijd zitten zij vast in meters hoge sneeuw. ‘’Wat krijgen we nou weer….?’ Als ijsberen klauteren zij uit hun holletjes en pakken de ski’s die aan de muren hangen. Hoppa! en afdalen maar……

  Buurman in de Winter is een vervolg op Buurman op Vakantie. Deze sprankelende dansvoorstelling met live muziek laat zien dat problemen helemaal niet vervelend hoeven te zijn. Dat in wezen alle oplossingen goed zijn. En dat het juist leuk is om elkaar te helpen, tot welke (wan)orde deze ook zal leiden.

  Geweldige jeugdvoorstelling om helemaal in de kerstsfeer te komen. De pers is lyrisch. De Volkskrant geeft 5 sterren en roemt het “vermakelijke en aandoenlijke Buurman in de Winter”. Volgens De Theaterkrant “weten ‘de buurmannen’ een bomvolle zaal te boeien, blij te maken” en noemt het een “supermiddag”.

  Deze voorstelling is voor leeftijd 5+. 


  GRATIS ACTIVITEIT:
  Na afloop (gratis): lekker kerstliedjes zingen, kerstbomen versieren en koekjes smikkelen. Mmmm, gezellig!