Volg ons: Facebook Twitter

  Brammetje Baas

  Afbeelding niet gevonden.

  Een familiefilm om bij stil te staan (als je kunt!).

  Brammetje denkt veel na over de wereld om hem heen. Hij heeft ontzettend veel zin om naar groep drie te gaan. Maar dan komt hij bij de strenge meester Vis in de klas. De ouderwetse meester Vis heeft geen oog voor de binnenwereld van het bewegelijke ongeconcentreerde jongetje en zet alles op alles om Brammetje in de pas te laten lopen. De ouders van Brammetje worstelen met de vraag in hoeverre zij van hun zoontje moeten verlangen dat hij zich aanpast zonder doodongelukkig te worden.

  Regisseur: Anna van der Heide / Taal: Nederlands / Duur: 83 minuten / AL

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Prijzen:

  - Maandag t/m donderdag v.a. 15.00 uur: €7,50

  - Vrijdag, zaterdag en feestdagen v.a. 16.00: €8,50

  - Speciale programma's/retrospectieven: €8,-

  Afwijkende toegangsprijzen:

  - Film langer dan 150 minuten: + €1,-

  - Film korter dan 60 minuten: - €1,-

  - Kindermatinees*: -€1,-

  - 3-D film: + €2,-

  Kortingen:

  - Vrienden van Filmhuis Den Haag: -€2,50

  - Ooievaarspas: -50%

  NB: Alléén korting o.v.v. een geldige kortingspas. Geen korting op korting. Geen restitutie op reeds gekochte kaarten. Vrijkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld. Reserveringen op basis van beschikbaarheid.

  *) Bij kindermatinees wordt Ooievaarskorting berekend aan de hand van de originele filmprijs. Korting voor Vrienden van Filmhuis Den Haag is wél geldig.