Volg ons: Facebook Twitter

  Bouillabaisse - Rabbit in the Headlight (Premiere)

  Afbeelding niet gevonden.

  Rabbit in the Headlight is de eerste avondvullende theaterproductie van het nieuwe, zeer talentvolle acteurscollectief Bouillabaisse.

  Toneelgroep Bouillabaisse duikt in de wereld van sneeuwbollenfabriek Dutch Twinkle

  Actrices Jamie Grant, Cheryl Moenen, Carolien Spoor, Aline Nuyens, Isis Cabolet, die samen toneelgroep Bouillabaisse vormen, spelen van 5 t/m 8 juni Rabbit in the headlight in Theater Dakota in Den Haag. Een voorstelling over vijf vrouwen met totaal verschillende achtergronden in een imaginaire sneeuwbollenfabriek genaamd ‘Dutch Twinkle’.

  Rabbit in the headlight verhaalt over vijf vrouwen met totaal verschillende achtergronden in een imaginaire sneeuwbollenfabriek genaamd ‘Dutch Twinkle’. Het leven is overzichtelijk in deze micro-samenleving. Tenminste, totdat de onverwachte vondst van vertrouwelijke informatie over de toekomst van de fabriek de levens van de vrouwen en hun onderlinge verhoudingen volledig op z’n kop zet. De regie is in handen van Daria Bukvic (in 2011 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht) en de tekst is van aanstormend schrijftalent Sytze Schalk. Inspiratie halen zij o.a. uit de ervaringen van de moeder van Daria, die jarenlang in een tortillafabriek in Limburg heeft gewerkt.

  Toneelgroep Bouillabaisse
  Na hun afstuderen aan de Toneelacademie van Maastricht is Toneelgroep Bouillabaisse in 2012 opgericht door zes actrices: Jamie Grant, Cheryl Moenen, Carolien Spoor, Aline Nuyens, Stefanie van Leersum en Isis Cabolet Na de doorlopende huisvoorstelling Celebrity Takedown is dit hun tweede voorstelling voor een groot publiek.


  Zie HIER een video t.b.v. stichting Voor de kunst. 

  Bekijk HIER de trailer van Rabbit in the Headlight.