Volg ons: Facebook Twitter

  Bohemian Rhapsody

  De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury.

  MAART = DAKOTA'S OSCARMAAND

  De film Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het conventionele om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid, als Mercury’s uit de hand gelopen levensstijl die bijna zorgde voor het ineenstorten van de band. Daarnaast zien we hun succesvolle reünie aan de vooravond van Live Aid, met een toen al ernstig zieke Mercury, die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt. Tijdens dit proces legde de band, die meer aanvoelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert.

  Bohemian Rhapsody won 4 Oscars. Rami Malek won de Oscar voor zijn rol als Freddie Mercury. 

  Regisseur: Bryan Singer / Muziek, drama / UK / Duur: 135 minuten

  DEZE FILM IS TE ZIEN OP DE OUDER(WETSE) FILMOCHTEND OP VRIJDAG 8 MAART (11.00 UUR) EN IN 'NAAR DE FILM MET ROB' OP DINSDAG 12 MAART (INLEIDING 19.30 UUR, FILM 20.00 UUR).


  Het is helaas niet mogelijk om filmkaarten online te bestellen. U kunt  voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota  tel: 070-3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

  Hapje eten voor of na de film? Dat kan!
  Bekijk HIER het menu. Reserveer je tafeltje via 070 326 5509 of via cafezuid57@theaterdakota.nl 

  LET OP, TIJDENS MUZIEKFESTIVAL(16 & 17 MAART) ZIJN ER ACTIVITEITEN IN HET CAFE (ZIE HIER HET PROGRAMMA). JE KUNT ETEN; ER ZIJN KRAAMPJES MET HAPJES EN FINGERFOOD. HELAAS IS HET NIET MOGELIJK OM OP 16 EN 17 MAART VAN DE KAART TE BESTELLEN!


  De films in Theater en Filmhuis Dakota hebben geen reclame of programma voorafgaand aan de film. De prijs van een filmkaartje is exclusief een drankje.   

  Prijzen:

  - Zondag t/m donderdag: €8,-

  - Vrijdag, zaterdag en feestdagen: €9,-

  - Kindermatinee: zo t/m do €6,50, vr/za/feestdagen €7,50

  BOHEMIAN RHAPSODY IS TIJDENS HET OOK VAN JOU MUZIEKFESTIVAL (ZA 16 EN ZO 17 MAART) €5

  Afwijkende toegangsprijzen:

  - 3-D film: + €2,-

  Kortingen:

  - Vrienden van Filmhuis Den Haag: -€2,50

  - Vrienden van Theater Dakota: -€2,-

  - Ooievaarspas: -50%

  - UIT-pas / Pas 65+ / PEP Vrijwilligerspas: -€1,-

  - CJP / ISIC / Studenten: -€1,50  

  NB: Alléén korting o.v.v. een geldige kortingspas. Geen korting op korting. Geen restitutie op reeds gekochte kaarten. Vrijkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld. Reserveringen op basis van beschikbaarheid. Korting wordt berekend op basis van de originele filmprijs. 

  Er gelden GEEN kortingen op vrijdag, zaterdag en feestdagen vanaf 16.00 uur (afgezien van Vrienden van het Filmhuis- en Ooievaarspashouders). 


  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.