Volg ons: Facebook Twitter

  Black Swan

  Een horror deluxe van Darren Aronofsky (The Wrestler, Requiem for a Dream). Met een indrukwekkende rol van Natalie Portman als breekbare ballerina op ramkoers richting waanzin.

  Nina (Natalie Portman) is een even talentvolle als onzekere ballerina van een prestigieus balletgezelschap in New York. Alles in haar leven draait om dans. Ze woont nog bij haar moeder (zelf ooit ook een ballerina), laat feestjes links liggen en heeft al helemaal geen tijd voor een spannend liefdesleven.     

  Wanneer de artistiek directeur Thomas Leroy (Vincent Cassel) van haar gezelschap besluit de prima ballerina Beth Macintyre (Winona Ryder) te vervangen voor de eerste productie van het nieuwe seizoen, Het Zwanenmeer, is Nina zijn eerste keuze. Het Zwanenmeer heeft een danseres nodig die zowel onschuldig en elegant (de witte zwaan), als sensueel en gevaarlijk (de zwarte zwaan) kan dansen. Terwijl de rol van witte zwaan Nina op het lijf is geschreven, kost het losbandige karakter van de zwarte zwaan haar te veel moeite. Langzaam wordt de rol een obsessie.

  Regisseur: Darren Aronofsky / drama, thriller / Verenigde Staten  / Duur: 108 minuten

  Toegang is GRATIS voor Cineville leden! Je betaalt €5 (€2,50 Ooievaarspas) per film. ACTIE: wil je twee films zien, dan betaal je €8,50.


  Het is helaas niet mogelijk om filmkaarten online te bestellen. U kunt  voor reserveringen bellen met de kassa van Theater Dakota  tel: 070-3265509 of mailen naar kassa@theaterdakota.nl.

  Hapje eten voor of na de film? Dat kan!
  Bekijk HIER het menu. Reserveer je tafeltje via 070 326 5509 of via cafezuid57@theaterdakota.nl 


  De films in Theater en Filmhuis Dakota hebben geen reclame of programma voorafgaand aan de film. De prijs van een filmkaartje is exclusief een drankje.   

  Prijzen:

  - Zondag t/m donderdag: €8,-

  - Vrijdag, zaterdag en feestdagen: €9,-

  - Kindermatinee: zo t/m do €6,50, vr/za/feestdagen €7,50

  Afwijkende toegangsprijzen:

  - 3-D film: + €2,-

  Kortingen:

  - Vrienden van Filmhuis Den Haag: -€2,50

  - Vrienden van Theater Dakota: -€2,-

  - Ooievaarspas: -50%

  - UIT-pas / Pas 65+ / PEP Vrijwilligerspas: -€1,-

  - CJP / ISIC / Studenten: -€1,50  

  NB: Alléén korting o.v.v. een geldige kortingspas. Geen korting op korting. Geen restitutie op reeds gekochte kaarten. Vrijkaarten zijn niet inwisselbaar voor geld. Reserveringen op basis van beschikbaarheid. Korting wordt berekend op basis van de originele filmprijs. 

  Er gelden GEEN kortingen op vrijdag, zaterdag en feestdagen vanaf 16.00 uur (afgezien van Vrienden van het Filmhuis- en Ooievaarspashouders). 

  U hebt Adobe Flash nodig om deze content te bekijken.