Volg ons: Facebook Twitter

  Balans in mijn fado

  Na uitverkochte concerten in Dakota is Daisy terug bij ons met haar nieuwste programma. Fado van de bovenste plank! Steengoed!

  Daisy Correia en haar fado zijn van twee culturen, twee landen en twee talen die ze in deze theaterreeks Balans in mijn fado tot uiting brengt.

  In dit programma geeft Daisy de mix van twee talen een belangrijkere rol dan voorheen. Zo schreef Peter Slager, tekstschrijver van BLØF, speciaal voor haar een prachtige vertaling van een Portugese fado waar ze lovende reacties op kreeg, evenals op een Portugese vertaling van een bekend Nederlands lied.

  Daisy brengt meer eigen werk ten gehore, waarbij ze laat zien dat ze door eigen composities in de bloei van haar muzikale leven is. Hierbij laat ze haar fadohart spreken.

  Met haar stem, fantastische muzikanten, de verhalen, het gevoel, de emoties en de saudade neemt Daisy je mee naar een mooie balans tussen twee landen. 

  DE KAARTPRIJS IS INCLUSIEF 1 DRANKJE IN DE PAUZE. ALS ER GEEN PAUZE IS, KRIJGT U HET DRANKJE ACHTERAF.


  SPECIAAL VOOR DEZE AVOND: EEN PORTUGEES MENU, BEREID DOOR ONZE CHEF!

  Geniet op deze geweldige avond ook van het speciale menu (voor €14.50): een heerlijke Bacalhau à Brás met een Nederlandse twist! Onze chef maakt 'm waanzinnig lekker met aardappelen, peen & ui. Natuurlijk is de bakkeljauw ook van de partij!

  Eet je gezellig een hapje mee? Reserveer voor 11 april 070 326 5509 of stuur een e-mail naar cafezuid57@theaterdakota.nl.

  Kom dus langs en laat je meenemen met de warme klanken van deze fantastische Fado!