Volg ons: Facebook Twitter

  Babyconcert (0 t/m 24 maanden)

  Klassieke concertjes speciaal voor je baby (0 t/m 24 maanden)!

  Babyconcertjes is een serie van concerten met klassieke muziek en de kwaliteit die je hoort in een concertzaal, maar met een groot verschil: je baby is van harte welkom!

  Tijdens het concert kunnen de kleintjes rondkruipen of zich op schoot verwonderen over de muziek. Professionele muzikanten brengen een gevarieerd programma op deze vrijdagochtend.

  Programma
  Op vrijdag 21 december komen Marinke (cello) en Moniek (klarinet) weer een heel leuk concertje spelen voor je baby. Kom je ook meezingen, dansen en spelen?

  Jarenlang speelden Moniek en Marinke samen in een trio tijdens hun conservatoriumtijd. Nu zijn ze allebei moeder van 2 kinderen en weten ze hoe fijn het is om je baby kennis te laten maken met muziek.
  De klarinet blaast en de cello strijkt en tokkelt, genoeg afwisseling voor je kleine om te beluisteren en te bekijken. Ook zijn ook de muziekstukken in het concert lekker afwisselend. Kan je baby op het ene stuk dansen en het volgende met jou wiegen. En omdat het bijna kerst is zijn er natuurlijk ook kerstliedjes op het menu! Tijdens de concerten kunnen de kleintjes rondkruipen of zich op schoot verwonderen over de muziek. Het geeft niet als ze niet helemaal stil kunnen zijn en natuurlijk kunnen ze tijdens het concert drinken als ze honger hebben.    De Babyconcertjes zijn geschikt voor de allerkleinsten van 0 t/m 24 maanden, maar oudere broertjes en zusjes zijn van harte welkom.

  Let op, voor zowel jezelf als voor je baby heb je een kaartje nodig


  De prijs van een kaartje (€5, Ooievaarspas  €2,50) is exclusief een drankje. 

  Datum 21 december
  Aanvang 10.00 uur
  koop kaarten
  Datum 25 januari
  Aanvang 10.00 uur
  koop kaarten
  Datum 22 februari
  Aanvang 10.00 uur
  koop kaarten
  Datum 29 maart
  Aanvang 10.00 uur
  koop kaarten
  Datum 26 april
  Aanvang 10.00 uur
  koop kaarten
  Datum 24 mei
  Aanvang 10.00 uur
  koop kaarten
  Datum 28 juni
  Aanvang 10.00 uur
  koop kaarten