Volg ons: Facebook Twitter

  2-Daagse Vlog Workshop

  Leer vloggen tijdens de 2-Daaagse Vlog Workshop en wie weet word jij de volgende Enzo Knol? Of Beautygloss of misschien zelfs Meisje Djamila? Deze bekende vloggers zijn bijna niet weg te denken van YouTube en een heuse sensatie op de social media kanalen. Geef je dus snel op!

  Wil jij leren vloggen en je vlog skills ontdekken? De Twinvloggers, Djaiony en Jaydah (bekend van De viralfabriek, Nickelodeon) komen met hun vlogteam naar Dakota. Ze zullen ons laten zien hoe je een vlog maakt. 

  Natuurlijk gaan we zelf ook aan de slag. Heb je een eigen camera, telefoon of tablet? Neem deze vooral mee! We gaan hele leuke vlogjes maken en op woensdag 1 mei mag iedereen naar resultaat komen kijken tijdens de Première in onze Studio. En, daarna gaan de vlogs online!


  PROGRAMMA VLOG WORKSHOP (9-12 jr.)

  Maandag 29 april
  11.00 –15.00: Eerste helft workshop

  Dinsdag 30 april
  11.00 - 15.00: Tweede helft workshop

  Woensdag 1 mei
  13.45 -14.15 uur: Presentatie van de vlogs!


  BELANGRIJK VOOR OUDERS
  -Op maandag en dinsdag zullen we tussen de middag een lunchpauze houden. Vergeet niet een lunchpakketje mee te nemen.
  -De vlogs worden online gezet op onze social media kanalen. In verband met de privacywet zullen we maandagochtend aan de ouders vragen een overeenkomst te ondertekenen. Zonder ondertekende overeenkomst is het niet mogelijk om deel te nemen aan de workshop.